The Bambou Collection

back

Maximalism meets minimalism
RR Interieur lanceert the Bambou Collection. Een collab met de gerenommeerde Belgische interior designer Jean Philippe Demeyer.
Waar RR bekend staat om minimalisme is Jean Philippe Demeyer maximalist bij uitstek. Het uitdagende spanningsveld van deze twee esthetische visies is voelbaar.

Influenced by the Seventies and the Turkish way of lounging
Het design van deze modulaire zitbank is de perfecte samensmelting van twee uiteenlopende werelden. Mooi in zijn eenvoud, groots in zijn comfort. Demeyer haalde de mosterd bij typisch Turkse zetels met verschillende kussenlagen. Het resultaat is een warm, hedendaags ontwerp, met een kleurenpalet geïnspireerd op het kustleven van Knokke en een understated knipoog naar de Seventies.

Modulaire sofa, 100% Belgisch
Het modulaire bankstel Bambou bestaat uit zes modules. Dat maakt deze zitbank zowel geschikt voor statige villa’s als compacte appartementen. Bovendien voldoet dit 100% Belgische design aan de uitzonderlijke comforteisen van RR Interieur.

Dubbele signatuur, één bankstel
Decorateur Demeyer styleerde zijn signatuur naar de collab-vraag van RR. Waar RR houdt van eenvoud in materialen, elegantie en een bepaalde soberheid, contrasteert Demeyer met rijke stoffen en een gelaagde opbouw.

Discover exclusively at NEW RR Interieur.