Classy living

RR Interieur Nieuwpoort

RR Interieur brengt het befaamde RR DNA thuis in Nieuwpoort-Bad. Onze showroom van meer dan 400m2 huist een unieke selectie van high-end, verfijnde en moderne merken. Wandel tussen designklassiekers en exclusieve stuks, decoratieve objecten en accessoires in een warm kader. Voor persoonlijk styling- en interieuradvies kan je steeds terecht bij ons team van ervaren interieurontwerpers en decorateurs.
Come home, get inspired en geef je interieur die unieke RR touch!

Lombardsijdestraat 12, 8620 Nieuwpoort-Bad
Open 10u-18u – op zondag 13u-18u.
Dinsdag op afspraak – Woensdag gesloten
T +32 58 240 902 – E aline@rrinterieur.be

Classy living

RR Interieur Luxemburg

RR Interieur Luxemburg biedt je een selectie van high-end, verfijnde en moderne merken voor alle ruimtes in huis. Verschillende opstellingen met exclusieve stukken en designklassiekers inspireren jou en late je gemakkelijk je toekomstige interieur inbeelden. In de winkel kies je uit een breed scala aan decoratieve objecten en accessoires om je interieur een unieke touch te geven. Ons gastvrije team van interieurontwerpers en decorateurs begeleidt je bij het creëren van een warm en persoonlijk interieur. Een interieur op maat van je leven, met een smaakvolle mix van merken zoals Baxter, Edra, Fritz Hansen, Living Divani, Minotti, Moteni&Co, …

Route d’Arlon 49-53, 8009 Strassen
Open 9u30-18u. – op zaterdag 10u-18u.
Gesloten op zondag en maandag.
T +352 288 033 – E info@rrinterieur.lu

Grand Rue 99, 1661 Luxembourg
Open 10u-18u.
Gesloten op zondag en maandag.
E info@rrinterieur.lu

RR Luxemburg

- Make appointment

interieurarchitect - Alexia
alexia@rrinterieur.lu

interieurarchitect - Angela
angela@rrinterieur.lu

interieurarchitect - Aymeric
aymeric@rrinterieur.lu

Classy living

RR Interieur HQ

It’s not a shop. It’s not a showroom. It’s a home. In onze headquarters brengen wij een unieke interieurbeleving. Vanaf het moment dat je uit je wagen stapt in de ondergrondse privéparking en een kop koffie neemt in RR lounge tot de inspirerende design journey boven. Internationale collecties, tijdloze objecten en custom advies garanderen jou een uiterst persoonlijke interieurervaring, want jij staat centraal in onze aanpak.

Natiënlaan 123, 8300 Knokke
Open 10-18u.
Gesloten op woensdag en zondag.
T +32 50 622 633 – E info@rrinterieur.be
private underground parking – 25 available spots