The future looks bright

back

RR Interieur rijgt deze lente de primeurs aan elkaar. Eind april kondigden Rik en Sylvie Ruebens aan dat ze in oktober een extra RR-vestiging openen. Ditmaal niet in Knokke-Heist, maar in die andere trending Vlaamse badstad: Nieuwpoort. Een week later maakte het powerkoppel bekend dat RR Luxemburg een tweede belevingswinkel opent in het stadscentrum van Luxemburg city. En volgende maand krijgen de twee concept stores in centrum Knokke-Heist, RR Apart en RR Corner, een grondige make-over. Bovendien zet RR Corner zich deze zomer op de kaart als internationale furniture gallery. Veel om naar uit te kijken! RR Interieur is designing its future.

RR Interieur opent vestiging in Nieuwpoort

Groot nieuws voor design lovers van de Oost- tot de Westkust en daarbuiten. RR Interieur opent in het najaar een nieuwe vestiging in populaire badstad Nieuwpoort. Meer bepaald in het 400 m² ruime interieurpand waar tot nu die andere designklepper ‘Loft Living – design aan zee’ huist. Het management van RR Interieur kocht het gekende pand in Nieuwpoort-bad om er vanaf oktober het befaamde merkenportfolio en RR-dna in thuis te brengen.

Van Oost- naar Westkust, van Knokke-Heist tot Nieuwpoort

Naast flagship store RR Interieur en nichewinkels RR Corner en RR Apart in Knokke-Heist wordt RR Nieuwpoort de nieuwste furniture store van RR. Rik Ruebens: “Vanuit Knokke bedienen wij de volledige Oostkust, Antwerpen, Brussel en zelfs Limburg. Maar de Westkust was een blinde vlek, terwijl badstad Nieuwpoort booming is. Met RR Nieuwpoort willen wij ons portfolio van exclusieve topmerken ook over de rest
van de kustlijn en Vlaanderen uitdragen.”

Tweede RR Luxemburg in stadscentrum

RR Luxemburg opent midden mei een tweede vestiging in Luxemburg city: 99 Grand Rue: “Naar goede gewoonte presenteren we er de gekende RR-totaalbeleving: een selectie exclusieve merken, top-notch hospitality en een white-glove service.”

RR Apart krijgt facelift

Last but definitely not least, vanaf 7 juni vindt RR Interieur twee van zijn gevestigde waarden opnieuw uit: RR Corner en RR Apart. Bereid je voor op een next level transformatie voor RR Apart, de one-stop-shop voor slimme, plaatsbesparende inrichtingen van tweede verblijven, appartementen of vastgoedprojecten. RR Apart blijft een bruisende mix brengen van betaalbare up-and-coming Scandinavische merken en gevestigde Italiaanse waarden in de gekende, onberispelijke RR stijl.

RR Corner wordt deze zomer jouw furniture gallery

Voor RR Corner, de meest exclusieve van alle RR stores, met high-end merken, limited editions, one of a kind pieces, edgy labels en tailor-made design, staat een baanbrekende make-over op de planning. Zo komt er in de etalage een royale trap van liefst drie meter breed die leidt naar de mezzanine boven. Een eyecatcher van formaat!

Internationale thuis voor estheten

Bovendien staat er voor RR Corner ook een gecureerd nieuw concept in de pipeline. Terwijl flagshipstore RR Interieur het adagium ‘furniture becomes architecture’ predikt, wordt ‘furniture becomes art’ deze zomer het motto van RR Corner. Rik Ruebens: “Wij zijn estheten en curators. In RR Corner creëren we deze zomer een blank canvas om de kunst van wonen optimaal in de verf te zetten.” Op 2 juli lanceert RR Interieur zijn gloednieuwe ‘furniture gallery’ met een hoogst exclusieve wereldprimeur.